Trubaduren Jan-Olof Andersson besökte Skövde

janolof4

”Det vita papperet är utmaningen”

– ett citat från Olle Adolphsson – var rubriken på det musikaliska föredrag om Olle Adolphsson,som gavs av Skövdesonen Jan-Olof Andersson inför en mycket uppskattande publik. På ett engagerat och kunnigt sätt tog JOA med åhörarna på en svindlade färd genom Olle Adolphssons texter och kompositioner. Olle Adolphsson (1934-2004) skulle i år blivit 90 år och kommer att hyllas med en konsert i Stockholm , där bl.a. LOA kommer att medverka. Efter en kväll med JOA eminenta framförande av Adolphssons musik och visan speciellt hyllades. Grunden i JOA framgångar är hans motto HEL – Humor, energi och lust och detta kände publiken. Bakom evenemanget stod Skaraborgs senioruniversitet och Skövde humanistiska förening.

Detta inlägg publicerades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s