Kersti Gullstrand

Kersti Gullstrand avled den 5 juni. Kersti var med redan vid starten av Skaraborgs Senioruniversitet och var sekreterare vid det urtima mötet den 16 februari 2009 då föreningen bildades. Hon var åren därefter aktiv i styrelsen. Det var emellertid i sin gärning som en omtyckt och mycket kunnig studiecirkelledare i litteratur som de flesta medlemmarna minns henne. Kersti var aktiv in i det sista även om hon den sista terminen av hälsoskäl fick verka i bakgrunden. Hon var alltid väl förberedd, påläst, kunnig, inspirerande, lyhörd för allas åsikter och mån om att alla fick komma till tals. Hon saknas oss.

Sven Esplund       Lena Josefsson

 

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s