Studiecirklar Våren 2019

Våra studiecirklar är populära. Flera har varit igång länge, andra är nya!

Järnvägscirkeln, under ledning av Stig Blomberg, rullar på efter ständigt nya spår! Startar den 29 januari. Lokal: Madrid, Medborgarskolan.

Senantikens histora startar den 24 januari. Lokal: Buenos Aires, Medborgarskolan.

Klassisk Musiklyssning Cirklarna 1 och 2 , under ledning av Freddie Johansson, startar den 22 resp. 29 januari. Vi möts som vanligt i Musiklyssningsrummet på Högskolevägen 6 B.

Åldrandets utmaningar, under Håkan Anderssons ledning, fortsätter tre gånger till under våren,inga nya tas emot! Vi återkommer med starttid för ny grupp lite senare!

Historiecirkeln, under Ingemar Sibys ledning fortsätter. Start torsdagen den 17 januari. Lokal: Buenos Aires, Medborgarskolan.

Vi startar ny cirkel – ”Modernism” under ledning av konstnären och konstvetaren, Erling Örnell. Start den 4 februari kl 14.00, Lokal: Madrid, Medborgarskolan.

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )