Studiecirklar Våren 2020

Nyhet!

Cirkel med Värmlandslitteratur

Torsdagen den 20 februari kl.14.00 startar den nya studiecirkeln om värmländska författare med Marianne Skardeus som cirkelledare i Medborgarskolans lokal Kathmandu, Södra Trängallén 2, i Skövde.

Därefter följer ytterligare fyra träffar torsdagarna den 12 mars, den 2 och 16 april och den 7 maj.

Förslag till läsning framgår av informationsblad och kommer också att diskuteras vid första cirkelsammankomsten.

Anmälan till Marianne Skardeus, mskardeus@gmail.com.

Samtidigt med anmälan är vi tacksamma för att du sätter in medlemsavgiften 150 kronor och cirkelavgiften 200 kronor på Skaraborgs Senioruniversitets bankgiro 717-0566. Missa inte ditt namn och cirkelns namn på inbetalningen.

En tvådagarstur till Arvika med besök bland annat på Rackstadsmuseet planeras i maj, preliminärt den 12 – 13.

Välkommen till en vår om värmländska författare och konstmärer!

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )