God Jul & Gott Nytt År!

Vi har många spännande aktiviteter planerade inför vårterminen 2022. Vi ligger lågt under januari och startar med vårt första månadsmöte den 2 februari, då Kent-Ove Hvass kommer att visa oss fantastiskt vackra bilder av fåglar, från norr till söder. Den 2 mars har vi årsmötet och då kommer vi att gästas av Claes Astin som kommer att kåsera om ord och uttryck, folk och fä. Minnesgeniet och årets hedersskaraborgare, Jonas von Essen, besöker oss vid vårt månadsmöte den 6 april.

De populärvetenskapliga caféerna startar den 23 februari då vår biskop Åke Bonnier besöker oss. En månad senare, den 23 mars får vi en föreläsning om Artificiell Intelligens. Programmet för april månads café är inte definitivt spikat.

Den 7 februari startar vi med terminens första filmföreläsning, temat är regissören Stanley Kubrick. Temat för de båda nästkommande föreläsningarna är skådespelerskan Bette Davis och regissören Billy Wilder.

Mer detaljerat program kommer i början av nästa år och då får Du även möjlighet att betala medlemsavgiften som är oförändrad, 150 kr.

Detta inlägg publicerades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s