Medlemsavgift för 2022

Det är nu dags för årets medlemsavgift, som likt de senaste åren är på 150 kronor. Vi sätter stort värde på ditt medlemskap och hoppas att du är beredd att betala din avgift, om du inte redan gjort det. Förra året debiterade vi inte ut någon medlemsavgift på grund av pandemins härjningar och det var svårt att få någon kontinuitet i verksamheten.

För att kunna hålla en hög standard på våra aktiviteter framöver behöver vi vara många medlemmar. Vi hoppas därför att du/ni vill stödja oss även detta år. Vi skulle dessutom vara väldigt tacksamma för om du vill sprida kunskapen om vår verksamhet i ditt nätverk och få fler att vilja bli medlemmar; anmälan kan ske via vår hemsida skaraborgssenioruniversitet.se eller genom att kontakta Lars-Olof Kjellström, tel 0703-00 14 18 eller Lisbeth Blomberg, tel 076-337 40 79. Det går också bra att kontakta oss på e-post: skaraborgssenioruniversitet21@gmail.com

Betala medlemsavgiften till bankgiro 717-0566 eller swisha till 1233375326. Glöm inte att ange ditt/era namn.

Detta inlägg publicerades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s