Populärvetenskapliga caféer

Populärvetenskapliga caféer är en mötesplats för alla som är nyfikna på forskning och vad forskningen kan bidra till. På de populärvetenskapliga caféerna träffas allmänhet och forskare över en aktuell fråga eller nya rön som berör.

Föreläsningarna, som följs av diskussioner och möjlighet att fika, anordnas varje månad av Folkuniversitetet i samarbete med Högskolan i Skövde och Skaraborgs Senioruniversitet.

Senioruniversitetet anordnar även studiecirklar som kopplar till några av föreläsningarna och ger åhörare chansen att ytterligare fördjupa sig i ämnet. Information om detta ges vid varje föreläsningstillfälle. Prata med våra representanter på plats och få stöd i det livslånga lärandet.

Föreläsningarna hålls på Högskolan i Skövde, hus G, sal G 110 klockan 18.30, om inte annat anges. Fika för billig penning från kl.18.00 samt under pausen. 

Program våren 2018

Utförligare information om föreläsningarna finns på   http://www.folkuniversitetet.se/skovde  och  www.his.se/om-oss/Aktiviteter/Popularvetenskapliga-cafeer/

Välkommen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s